Kobra and the Lotus


Kobra and the Lotus härstammar från Calgary, Canada. Bandet frontas av sångerskan Kobra Paige. Det självbetitlade och finansierade debutalbumet(2010) producerades Kevin Shirley och gav bandet bra recensioner i metal pressen. Bandet spelade 168 gig i fem olika länder de kommande 16 månaderna. Gene Simmons som är ett fan signade de till Universal Music/Simmons Records och Kevin Churko samt Julius Butty togs in för att producera det kommande albumet "Visionary". En musikvideo har producerats för albumlåten "Welcome To My Funeral" och har släppts som en pre release inför albumet.

 


Reckless Love
Reckless Love grundades 2001 i Koupio,Finland. Efter ett par singlar och Olliver Twisteds
(Olli Herman) sejour som sångare i Crashdiet kom det självbetitlade debut albumet 2010.
Reckless Love formel är åttiotals hårdrock influerat av Def Leppard,KISS,Van Halen.Den 7 November 2011 släpptes uppföljaren "Animal Attraction" som klättrade in på topp tio på den finländska albumlistan.


Vektor


Vektor grundades i Tempe, Arizona 2004 av sångaren/gitarristen David Di Santo och gitarristen Erik Nilson. Vektor första självfinansierade demo "Demolition" 2006  med sin futuristiska progressiva sci fi thrash skapade en våg av intresse hos metalpubliken i Phoenix. Efter många år med lokala och regionala gig b.l.a. som förband till Testament, Iced Earth och Municipal Waste. Var det dags för debuten "Black Future" att se dagens ljus den 17 November 2009, albumet skickade shockvågor genom metalvärlden och gjorde de pionjärer inom den del av hårdrock där de verkar som ansågs trött och utarmad med tredje klassens Metallica och Anthrax kopior. Det började som en liten lokal våg som växte sig enorm genom lysande recensioner i pressen och på forum och bloggar.Från ingenstans i den Arizoniska öknen till ett av de hetaste thrash banden just nu. Den 22 November 2011 var det dags för uppföljaren "Outer Isolation" på Heavy Artillery Records med sitt kryptiska omslag signerat bay area konstnären Andrei Buzikov.


The Expendables 2


Efter att tagit ett till synes enkelt uppdrag beordrat av Mr Church (Bruce Willis) går planerna snett och en av deras egna mördas brutalt av rivaliserande legoknektar leda av Jean Vilain (Jean Claude Van Damme). The Expendables ger sig ut i fientligt territorium med deras nya medlemmar Billy the Kid och Maggie för att stoppa ett dödligt vapen och hämnas sin mördade vapenbroder.

Med en budget på $100 miljoner och med actionstjärnor som b.l.a. Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris o.s.v. så bäddar det för en av 2012 års största actionfilmer. Svenska Dolph Lundgren får även sällskap av svenska skådespelerskan Amanda Ooms som spelar Pilar och är en krypskytt.


RSS 2.0