Frantic Ambers nya musikvideoNu är äntligen Frantic Ambers nya musikvideo "Wrath of Judgement" klar.
Dags att fortsätta arbetet på nästa musikvideoprojekt.

The Expendables

TV Spot for The Expendables which will hit theatersVar och såg "The Expendables" på bio riktigt skön film med de gamla actionhjältarna. Dolph gjorde bra i från sig som Gunnar och öppnings anslaget var riktigt bra.

Är det någon som vet vad gruppen och låten heter som spelas i denna trailer ?

Hidden Music Treasures 8

AGENT STEEL Ett amerikanskt speed metal band som bildades 1984 i Los Angeles av sångaren John Cyriis och Trummisen Chuck Profus.Kännetecknade för musiken var speedmetal blandat med de agressiva anslagen från den tidens bay area thrash toppat med sångaren John Cyriis höga falsett som påminner om Halford och Tates.Lyriken kretsar runt "The Alien Conspiracy" 1985 släpptes debut albumet” Skeptics Apocalypse” därefter kom epn ”Mad Locust Rising” och 1987 kom albumet” Unstoppable Force” som fick lysande recensioner i europeisk metal press för sitt musikaliska hantverk och fantastiska sång. En mycket framgångsrik turne följde och de stora skivbolagen började nu uppvakta Agent Steel.
Men sångaren John Cyriis flyttade till florida för att vara närmare bermuda triangeln. Bandet splittrades 1988 under åren har det funnits andra konstellationer av Agent Steel med en annan sångare. John Cyriis har varit försvunnen i många års tid ingen har vetat var han varit men nu 2010 har John Cyriis dykt upp igen och orginalsättningen har återbildats en turné är bokad och det ryktas om ett nytt album. 

Musikvideoinspelning i södra Sverige

Har varit nere i södra Sverige ett par dagar och skjutit scener till en musikvideo.På vägen ner blev det självklart en klassiker Frasses Skrovmål size Mega med plus meny.The HearseAttacking it´s preyMidnatt på en bilkyrkogård nära dig.

This Hearse got a bone to pick with you !

RSS 2.0