Vektor


Vektor grundades i Tempe, Arizona 2004 av sångaren/gitarristen David Di Santo och gitarristen Erik Nilson. Vektor första självfinansierade demo "Demolition" 2006  med sin futuristiska progressiva sci fi thrash skapade en våg av intresse hos metalpubliken i Phoenix. Efter många år med lokala och regionala gig b.l.a. som förband till Testament, Iced Earth och Municipal Waste. Var det dags för debuten "Black Future" att se dagens ljus den 17 November 2009, albumet skickade shockvågor genom metalvärlden och gjorde de pionjärer inom den del av hårdrock där de verkar som ansågs trött och utarmad med tredje klassens Metallica och Anthrax kopior. Det började som en liten lokal våg som växte sig enorm genom lysande recensioner i pressen och på forum och bloggar.Från ingenstans i den Arizoniska öknen till ett av de hetaste thrash banden just nu. 



Den 22 November 2011 var det dags för uppföljaren "Outer Isolation" på Heavy Artillery Records med sitt kryptiska omslag signerat bay area konstnären Andrei Buzikov.


Kommentarer
Postat av: Stones

Mycket bra skiva där! Kul att det finns fler där ute som gillar detta.

2012-01-11 @ 10:32:25
URL: http://tuneoftheday.blogspot.com/
Postat av: Hardkåre

inte så dumt detta. lite brumlig sång men coolt överlag. Chockvågorna rörde sig inte i mitt vatten för jag hade aldrig hört dom...men nu så!

2012-02-06 @ 22:19:30
URL: http://backinblack.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0