I´m sorry ! did you just threaten me ?

Har du problem med mig? ta det med min nya advokat mr. Joe Adler.
Se hur han arbetar nedan
Den 23 November "Relentless"Den 23 November släpper guitar maestro Yngwie J Malmsteen sitt nya album "Relentless" ser mycket fram emot detta album då en av mina favoritsångare är med Tim "Ripper" Owens. Tillsammans skapar de magi! De borde släppa en live cd och dvd med denna sättning då Tim "Ripper" Owens lyfter mycket av det sentida matrialet live.

"Relentless" track listing:

01. Overture
02. Critical Mass
03. Shot Across The Bow
04. Look At You Now
05. Relentless
06. Enemy Within
07. Knight Of The Vasa Order
08. Caged Animal
09. Into Valhalla
10. Tide Of Desire
11. Adagio B Flat Minor Variation
12. Axe To Grind
13. Blinded
14. Cross To Bear
15. Arpeggios From Hell *

* Bonus track


Låt titlarna kittlar fantasin "Knight of the Vasa Order" ?


Skyline

DON´T LOOK UP !!!
Disturbed

Chicago 1995 svarar David Draiman på en annons där ett band vid namn Brawl söker en sångare.Gitarristen Dan Donegan minns att han blev väldigt imponerad av David Draimans sång men ville inte visa det och sa ett bandet återkommer. Men alla i bandet var överens och David Draiman anställdes som sångare, ett namnbyte till Disturbed följde. Efter flertalet demos signade bandet med Giant Records och år 2000 kom debuten "The Sickness" som sköt up som en raket på billboardlistan albumet sålde sammanlagt fyra miljoner.17, September 2002 kom efterföljaren "Believe" som debuterade som nummer 1 på billboard och bandet gav sig ut på en mycket lyckad sejour på Ozzfest. Efter att tillbringat en stor del av 2005 i studion kom bandets tredje album "Ten Thousand Fists"som också debuterade på billboards första plats skivan innehöll monster hitsen "Stricken" och "Guarded".Den 3 Juni 2008 blev bandets "Indestructible" deras tredje raka album etta på billboard. De begav sig ut på Mayhem Tour tillsammans med Mastodon och Slipknot. Den 31 Augusti i år gick Disturbeds nya album "Asylum" rakt in på billboards första plats. En video till "Another Way Die" har haft premiär och just nu är låten "The Infection" den personliga favoriten.Se musicvideon till "Another Day To Die"


Hidden Music Treasure 10

SANCTUARY

Bandet grundades 1985 i Seattle, U.S.A. året efter kom första demon som mottogs väldigt väl. Dave Mustaine (Megadeth) upptäckte bandet och blev producent på deras debut album "Refuge Denied". En turne´ följde tillsammans med Warlock och Megadeth.Efter turnen begav sig bandet åter till studion för att spela in uppföljaren "Into The Mirror Black". En musikvideo till låten "Future Tense" spelades in och en turne´ med Forbidden och Death Angel följde. I slutet på turnen hoppar Sean Blosi av och ersätts av Jeff Loomis (Nevermore)Kort därefter kom påtryckningar av skivbolaget att bandet skulle ändra musikstilen mer åt den rådande Grunge stilen som då dominerade marknaden. Efter interna stridigheter inom bandet om den framtida musikaliska inriktningen laddes bandet ner. Sångaren Warrel Dane, bassisten Jim Sheppard och gitarristen Jeff Loomis bildade bandet Nevermore. Ta en tidsresa och klicka på "Future Tense" videon nedan från 1990.2010 meddelar sångaren Warrel Dane att Santuary har återbildats, spelningar är inbokade och bandet ska in i studion för att göra ett nytt album.

Tarja "What Lies Beneath"Det första som slår mig när jag lyssnar på "What Lies Beneath" är hur mycket jag saknar Tarjas fantastiska sång i dagens upplaga av Nightwish. Det är ett varierat album som växer vid varje lyssning låtar som står ut är "Until My Last Breath", tunga monumentala "In For The Kill" suggestiva Little Lies mörka "Dark Star" och "Falling Awake". Tror många skulle bli förvånade hur tunga och atmosfäriska vissa låtar faktiskt är. Albumet finns i 3 olika utgåvor med olika omslag för mig blev det den limiterade med 2 cd som du ser på bilden ovan.

Vid första lyssningen låg betyget på 3/5 men den växer hela tiden så det är 4/5 växande Seancer

"Until My Last Breath" Video version I

 

"Until My Last Breath" Video version IIDet finns två olika musikvideos till "Until My Last Breath" vilken tycker du är bäst och varför ?

Remaken av "Låt Den Rätta Komma In"

En remake jag verkligen ser fram emot är den av "Låt Den Rätta Komma In" där jag tycker att John Ajvide Lindqvist bok slarvades bort i den svenska versionen med taffligt skådespel och regissörens totala oförmåga att göra skräckfilm. Det blev en pretentiös barnromantik historia med noll skrämsel effekt. Det han dock lyckades med är att få fram den totala ångesten och tristessen i en kall snötäckt svensk förort i januari.Bara den snygga band t-shirten i Abby (Chloe Moretz) har på sig i "Let Me In" är värt 5/5 se själv i trailern ovan. 


Vilken version tror du blir bäst?

Kamelot "Poetry for the Poisoned"Kamelot "Poetry for the Poisoned" är bandets nionde studioalbum denna gång har de släppt albumet på sitt eget skivbolag KMG recordings och är det Kamelot albumet som sålt bäst till dags dato.
Albumet öppnar med den tunga mörka symfoniska låten "The Great Pandemonium" kanske en av årets bästa låtar. Se videon en av de snyggaste musikvideona på länge.Bland gästartisterna finns Jon Oliva (Savatage) och Simone Simons (Epica). När ska Tarja (exNightwish) gästa på ett Kamelot album ? Måste ju vara en match made in heaven. Hela albumet osar tung mörk mäktig symfonisk metal som passar perfekt på hösten. Albumet finns utgivet i 2 olika cd utgåvor och en mkt snygg dubbel gatefold vinyl utgåva. Jag slog till på den snygga limiterade digipack cd/dvd utgåvan med extra låt och känner jag mig själv så blir det vinylutgåvan också.

Kamelot "Poetry of the Poisoned" får 4/5 mäktiga seancer.

RSS 2.0