Poster Boken

Denna pjäs till bok på nästan 2 kilo behandlar världens coolaste tidning Poster.Minns som det var igår när man cyklade för allt man hade till kiosken för att köpa nya poster under färden fantiserade man om vad det skulle finnas för coola KISS posters i det nya numret.

Jag var coolaste ungen på gatan för i mitt rum hade farsan tapetserat upp alla KISS posters med tapetklister som en riktig tapet, i många timmar satt man i sitt KISS rum och lyssnade på KISS samtidigt som man drömde bort sig i KISS fantastiska värld. För att fylla ut sidorna hade farsan även satt ditt posters på b.l.a. Joan Jett från Runaways vill minnas att jag hade en dragning till just Joan Jett postern som jag inte riktigt förstod varför, innan jag blev äldre.
Hidden Music Treasures 7

Sven Gali bildades i Hamilton, Ontario, Kanada 1987. Ryktet om bandets livespelningar  gav de ett skivkontrakt.  1992 släpptes den självbetitlade debut albumet som blev en hit i Kanada som genererade i fyra singlar och musikvideos.  Sven Gali  vann två priser i Juno Awards 1993 som det mest lovande bandet och årets hårdrocks album. Men skivbolagen hade börjat skriva skivkontrakt med alla från Seattle som hade en ostämd gitarr, flanell skjorta och strumpa på huvudet . De var inte intresserade av Sven Galis melodiösa åttiotals hårdrock. I ett desperat försök att rädda bandet flyttade de till Seattle ändrade sin musikstil till den rådande trenden men det efterföljande albumet floppade totalt.Rekommenderar  Sven Galis självbetitlade debut album speciellt om du gillar Skid Row.


Role Models

Role Models är en riktigt skön film handlar om vännerna Wheeler och Danny som arbetar med att åka runt och göra reklam för energi drycken Minotaur. Wheeler älskar sitt arbete och tycker det finns inget bättre än att vara maskot till Minotaur medan Dany är cynisk och hatar det mesta i sitt liv.  De lyckas förstöra skolans egendom och får välja mellan fängelse eller samhällstjänst. De väljer samhällstjänst vilket innebär att de ska vara "Role Models" för två killar.
Godsmacks nya video

Det smäller på duktigt i Godsmacks nya video. Gå på knock push play !Godsmack grundades i Lawrence, Massachusetts U.S.A. 1995. Under de första två åren turnerade bandet hårt speciellt runt Boston. När inget skivbolag visade intresse spelade de in ett album själva som slutligen landade i händerna på en natt dj för en Boston radiostation. Som satte låten ”Keep Away” på tung rotation. Låten steg snabbt till position 1 på radiostationen. De fick ett skivkontrakt och deras egen finansierade album remastrades och bytte namn från ”All Wound Up” till ”Godsmack” albumet sålde 4 x gånger platina i U.S.A.

Nästkommande album ”Awake” landade på nummer 5 på billboard. De efterföljande albumen ”Faceless” och ”IV” hamnade båda som nummer 1 på billboard. Godsmacks femte studioalbum ”The Oracle” släpps 4 Maj i år.


Nya Classic Rock MagazineKISS tar över i nya nummret av Classic Rock Magazine som guest editors. En 8 sidig KISS special där fansen har fått ställa frågorna. Förutom KISS blir det Slash, Led Zeppelin,Hendrix och Scorpions m.m. Skönast är den kända skådespelaren Sir Christopher Lee som svarar på frågan "Have you ever headbanged ?" I headbang every day !

Det medföljer en cd med b.l.a. Europe, Gamma Ray, Heat och sist men inte minst suveräna Savatage med den fenomenala låten "Gutter Ballet" .

Megadeth

Megadeths nya video från albumet "Endgame" är baserad på en sann historia.

May 17, 1995 San Diego.Ca

One man took matters into his own hands.Objekt från min Megadeth samling.


Paul Stanley "One Live Kiss"

Den 6 November 2006 spelade Paul Stanley in en konsert under sin soloturne i Chicago för dvd:n "One Live Kiss".Vi bjuds på kanonlåten "Live To Win" och de suveräna låtarna "Wouldn´t You Like To Know Me""Move On"och "Tonight You Belong To Me" från Paul Stanleys första soloalbum.

Det är en Paul Stanley i toppform vi möter som även bjuder på sällan spelade men fantastiska KISS låtar som "A Million To One" och "Magic Touch" blandat med klassikerna.Rekommenderar Paul Stanley "One Live Kiss" dvd och Paul Stanleys första soloalbum från 1978.


RSS 2.0