Access All Areas


Sommarens bok är här!  Access All Areas är din inblick bakom kulisserna på några av världens största hårdrocksband och den hårdrocks boom som exploderade på åttiotalet. Din guide är Anders Tengner (mest känd för gemene man som Sivert Öholms antagonist i debatt programmet Svar Direkt som debatterade bandet W.A.S.P.) som ung ville han starta svenska KISS Army men någon annan hann före, så han grundade The Runaways svenska fan club och det blev startskottet som gav han möjligheter och kontakter som b.l.a.resulterade i skribent jobb på Poster och Okej.
I Access All Areas får du b.l.a. möta megaband som KISS, Metallica, Judas Priest m.m. Boken innehåller en hel del opublicerade interjuver och bilder samt detaljerad historik om banden.



Kommentarer
Postat av: Spinningblack

Har boken på nattduksbordet. Bläddrat lite i den men nu är det dags att läsa från pärm till pärm. Verkar underhållande.

2011-05-20 @ 22:37:03
URL: http://Spinningblack.blogspot.com
Postat av: CaptainAvatar

SV: Fan va kul! Tack så mycket. Kommer absolut lägga till din blogg som favorit också. Riktigt intressant och den boken måste jag köpa direkt!



/CaptainAvatar

2011-05-21 @ 23:24:44
URL: http://achillesblogg.se/
Postat av: Achilles

Vi brukar inte vara två som tackar, Men tjejen hann före. Alltid roligt och läsa något som man gör uppskattas av andra. Ha det gott

Vobiscum Sathanas

2011-05-23 @ 17:40:59
URL: http://achillesblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0