Stardust



Stardust Sveriges coolaste filmtidning någonsin. Innehåller en bra mix mellan artiklar och notiser som behandlar de senaste biofilmerna, dvd utgåvorna både nytt och retro samt längre reportage om regissörer, skådespelare och filmgenrer som skräck, sci fi och kult.



Fasta avdelningar i varje nummer som "Det Här Behöver Du Inte Veta Om" och "Legenden".



Längre reportage om olika filmgenre företeelser.



 Lättöverskådliga recensioner med bild på omslag och foto ur filmen,  i sektionerna "Från Vita Duken" "Retro" och "Direkt Till DVD"



Reportage om regissörer



Revansch







Efter ett par nummer slogs Stardust ihop med "Allt Om Film" det var början på slutet, flera fasta sektioner i tidningen försvann och när den tidningen slogs ihop med tidningen "Ingmar" fick den en mästrande ton och kallar sig nuförtiden"Cinema" och har en otroligt politiskt korrekt framtoning och en layout a la damtidning.

Tidiga nummer av Stardust är värda att samla på då de innehåller många intressanta reportage om både dåtida och nutida filmer, regissörer och skådespelare.




Kommentarer
Postat av: Micke

Ser ut som en spännande tidning för en filmälskare!

:-)

2011-02-21 @ 22:58:24
URL: http://loveliferock.blogg.se/
Postat av: Spinningblack

Håller med dig fullständigt om tidningens utveckling. Jag samlade på Stardust sen starten, men mot slutet köpte jag inte den alls, kändes mest som en gratistidning man kan få i videobutiken.

Ingmar som den var från början gillade jag dock, det fanns en hel del läsning mot Stardust som trots allt mest var fokuserad på bilder......

2011-02-26 @ 16:02:30
URL: http://spinningblack.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0