KISS DESTROYER "RESURRECTED"


Kan man förbättra Mona Lisa? Faktiskt kan man det, vilket blir uppenbart när man lyssnar på den nya mixen av mästerverkens mästerverk. En klar ljudbild framträder så pass att du nästan kan pricka in vem som sjunger vilken stämma i körsången. Gitarrerna har lyfts fram och basen har fått en rejäl botten, som slår så där skönt i bröstet när du drar på "God Of Thunder" på rätt volym. Omslaget är det som refuserades av skivbolaget då de ansåg att det var för våldsamt med en brinnande stad så pass nära i bakgrunden,  de krävde även de nya "Destroyer" dräkterna på omslaget. Destroyer fyllde 35 år 2011, då lyfte albumets producent Bob Ezrin luren och ringde Gene och Paul och ville göra något speciellt för "Destroyer" 35 års jubileum. En skattjakt inleddes för att hitta de 16 kanaliga orginal masterna, de hittades och med modern studioteknik,kunde de t.e.x isolera virveltrumma slag och föra dem framåt i mixen och komprimera dem separat så att de blev mer närvarande och mindre begravda i eko som de var i den ursprungliga mixen. Destroyer "Resurrected" finns både på cd och vinyl och innehåller ett snyggt 20 sidigt booklet med klassiska bilder och producenten Bob Ezrin berättelse om inspelningen av mästerverket. KISS Destroyer "Resurrected" är ett måste i alla seriösa skivsamlingar.

Kommentarer
Postat av: Spinningblack

Givetvis är vinylen införskaffad! Grym mix och trevligt att de nu valde originalomslaget. Fantastisk platta!!

2012-09-07 @ 21:01:50
URL: http://Spinningblack.blogspot.com
Postat av: Avarquare

sv: hahah min kompis bor bredvid nalen så hänger hemma hos henne ganska mkt X'D hahah

2012-09-11 @ 14:08:20
URL: http://avarquare.blogg.se
Postat av: SpaderEss

Jahapp, ännu en skiva som skall upp på införskaffas listan... :-)

Trots att det inte är milsvida skillnader, så är valet av omslag så otroligt bra. Och som du säger det blir en helt annan dimension i musiken (och då har jag ännu så länge bara lyssnat på Spotify).

2012-09-13 @ 15:33:09
URL: http://spaderess.blogspot.se/
Postat av: sanna

sv: Ja, Dio låten är så förbannat briljant!

2012-09-14 @ 12:13:33
URL: http://ssanibo.blogg.se
Postat av: Mimmi

SV: Tack! :D

2012-09-21 @ 12:03:56
URL: http://whatsernames.blogg.se
Postat av: Achilles / Paret Hårdrock

Tjennare, hur går det med musik och videos. Längesedan vi fick något att lägga upp.=) Idag skall jag äntligen ta tag i Facebook grejen som jag fick guidning av dig. Vår nya sida är snart uppe tack och lov =9 Så det är likabra att fixa fb sidan till den också. Tack för hjälpen än en gång som sagt. För övrigt en bra recension om Getaway Gävle skulle lätt viljat vara där.

Svar: Ikväll tors 18/10 kl 20.00 blir det världspremiär på en ny musikvideo på bloggen. Om ni gillar musikvideon får ni mkt gärna lägga upp den på er eminenta blogg! Mvh S
Seance

2012-10-01 @ 12:07:31
URL: http://achillesblogg.se
Postat av: Malin

sv: Jajamen! Bytte dock bort den mot syrrans t-shirt med KISS-loggan i amerikanska flaggan. Ångrar mig nu haha..

2012-10-14 @ 13:20:19
URL: http://mollycrue.devote.se
Postat av: Let It Bleed

Jag hade väntat mig betydligt mer av Resurrected faktiskt. Det finns till exempel massor av demos, outtakes och liveinspelningar man kunde inkluderat. Snålt.

2012-11-14 @ 22:42:31
URL: http://letitbleed.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0